Over Ons

Lewis Paris staat voor de hoogste kwaliteit in zorg, Back to Nature. Wij bij Lewis Paris werken elke dag opnieuw om u de optie te geven om producten te kiezen die 100% natuurlijk zijn, geen chemicaliën bevatten en nooit schadelijk zijn voor uw lichaam.

Onze geschiedenis
2020

Het Lewis Paris-team werkt momenteel onvermoeibaar aan nieuwe producten en verspreidt de Lewis Paris-boodschap naar de rest van de wereld. U hoeft geen vrede te sluiten met “natuurlijke” producten vol chemie. Respecteer jezelf, je verdient het beste. Het probleem van misleidende of schadelijke chemische producten is niet langer omdat er nu is:

2019

Na het succes in Nederland en België zijn we begonnen onze producten wereldwijd via onze leverancier te verzenden, wat onze kosten verlaagt en ons laat focussen op het volgende grote ding.

2018

Na 18 maanden hard werken begon Lewis Paris in Nederland en België. Lewis Paris is meteen een enorm succes in België en Nederland.

2017

In het voorjaar van 2017 zullen twee jonge, ondernemende vrienden met een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en biochemie praten over zaken, kansen en het leven in het algemeen. Al snel komt het onderwerp gezondheid aan bod. Iets dat hen beiden dierbaar is. Beiden uiten hun frustraties over het grote gebrek aan hoogwaardige natuurlijke producten. Ze delen ook hun afkeer van grote cosmeticabedrijven en hun producten vol schadelijke chemicaliën. Dezelfde bedrijven zijn ook de namen achter de meeste merken van natuurlijke verzorgingsproducten. Hoe ver kan het zelfs “natuurlijk” worden genoemd? Ze stellen zichzelf allebei de vraag. Ondernemend als ze zijn, zullen ze snel tot de onvermijdelijke oplossing komen. De enige manier om tot een hoogwaardige productlijn te komen waarop ze volledig op hun eigen gezondheid moeten vertrouwen, is door er zelf een te ontwikkelen. Na 18 maanden voorbereiding en onderzoek was Lewis Paris geboren!

Geen producten in de winkelwagen.