Retouren

Op deze pagina vindt u alle vragen over het retourneren van een product.

V1. WAT ZIJN DE RETOURVOORWAARDEN?

Je hebt 30 dagen de tijd om te retourneren. Het product moet zich in ongeopend in de originele verpakking bevinden. Wij vragen u om een ​​kopie van de factuur te sturen. Hierdoor kunnen we het rendement sneller afhandelen en moet u wat langer wachten op de oplossing.

V2. IK BEN NIET TEVREDEN MET HET PRODUCT OF PRODUCT VOLDOET NIET AAN MIJN VERWACHTINGEN, HOE KAN IK HET RETOURNEREN?

U kunt het product retourneren. De kosten voor het retourneren van uw pakket zijn voor eigen rekening en kunnen niet worden gerestitueerd. Je retour kan worden geretourneerd naar het volgende adres: Miro Ecommerce B.V., Paxtonstraat 4 (postbus 5), 8013 RP Zwolle, Nederland.

V3. HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK EEN REACTIE OP MIJN RETOUR KRIJG?

Je retour wordt binnen 14 dagen verwerkt. Tijdens drukke vakanties (Sinterklaas en Kerstmis) kan dit iets langer duren.

V4. IK HEB MIJN ARTIKELEN GERETOURNEERD, MAAR DEZE WERDEN NIET BIJ U ONTVANGEN WAT NU?

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit betekent dat wij niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoeken naar geretourneerde artikelen. Houd daarom uw Track & Trace-code (3S) bij, dit is uw bewijs. De verzendkosten zijn voor eigen rekening

V5. BINNEN HOEVEEL DAGEN KRIJG IK MIJN GELD TERUG?

Binnen 14 dagen ontvang je het volledige aankoopbedrag. Deze periode vervalt wanneer u de producten retourneert.

V6. HOE IS DE RETOURPROCEDURE?

Uw retourzending wordt afgeleverd in ons magazijn. We nemen je retour en kijken wat er aan de hand is. Uw bestelling wordt verzonden naar de klantenservice die uw retourzending afhandelt en de oplossing voltooit. Het hele proces kan in totaal 14 dagen duren.

V7. UITSLUITING VAN HET RETOURRECHT:

Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben. Producten die niet geschikt zijn om te worden geretourneerd om gezondheids- of hygiënische redenen en waarvan de verzegeling na levering is beëindigd. Producten die door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere dingen. Audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling na levering is stopgezet. Producten vervaardigd volgens specificaties van de consument, die niet geprefabriceerd zijn en die zijn vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een bepaalde persoon zijn bestemd.

 

Geen producten in de winkelwagen.